Torpedoinkasso - vi vet hvor du bor for å si det slik

TorpedoInkasso

- vi vet hvor du bor for å si det slik

Hjem Våre tjenester Våre metoder Ansatte Kontakt

Våre offisielle tjenester

Torpedoinkasso tilbyr et bredt spekter av innkreving, både i form av penger og andre objekter. En av våre mest populære tjenester er såkalt "oppsøkende innkreving", der vi på effektivt vis krever tilbake pengene du har krav på.Løp på Spring 2.0

Denne tjenesten passer perfekt for deg som har et mindre utestående beløp og som bare ønsker å spre litt frykt i håp om at utestående betales.

Merk at denne tjenesten ikke inkluderer fysisk direkte-kontakt av noe slag, og er derfor en tjeneste som passer fint for den som har et snev av empati.

Flashing Thunder

Vår populære Flashing Tunder-pakke inkluderer en rekke spennende effekter, og utføres utelukkende av vår egen Svein "Skinnjakka" Gulliksen.

Selv om effektene brukt i denne pakken tilpasses hver motpart så vil de fleste oppleve blant annet at postkassen blåses til himmels med våre solide Flashing Thunder samt mye stein på kjøkkengulvet (herav inkludert knust kjøkkenvindu).

I utgangspunktet er det "fritt frem" for "Skinnjakka", selvsagt innenfor visse rammer, men effekten av en militærkledd galning stående ute i hagen og kaste stein er upåklagelig for å si det sånn.

No-matter-what

Denne tjenesten er for deg som har prøvd alt uten resultat. Her går vi særdeles grundig til verks, kan man trygt si, og følgeskadene blir ofte ganske så enorme.

Ser vi for eksempel at skyldner eier en bil så vil denne bli "konfiskert" og solgt på det mørke nettet. Vi kan også gå inn og "konfiskere" andre objekter, som gressklippere og liknende.

Vi har også avtaler med blant annet alle landets strømselskaper, og sørger effektivt for at hverdagen bokstavelig talt ikke blir særlig lys for skyldneren, om man forstår. Anbefales!

PS: Vi har flere tjenester enn de som er listet opp her..

© 1998-2018 TorpedoInkasso, All Rights Reserved. Vi vet hvor du bor for å si det slik.