Torpedoinkasso - vi vet hvor du bor for å si det slik

TorpedoInkasso

- vi vet hvor du bor for å si det slik

Hjem Våre tjenester Våre metoder Ansatte Kontakt

Våre metoder

Alle som har erfaring med å få krevd inn et utestående inkassokrav vet at det er tilnærmet umulig. Må det være slik? Vi i TorpedoInkasso mener NEI! Dersom noen skylder penger skal de selvsagt betales tilbake, som vi sier - koste hva det koste vil.Oversikt

Her kan du se en oversikt over våre offisielle metoder for å kreve inn utestående fakturaer. Vi har selvsagt andre metoder på lager også, men av forskjellige årsaker har vi valgt å ikke publisere dem på våre nettsider.

  • Innkreving av utestående fakturaer "Old school style" (ringe på
  • Effektiv innkreving - "Military Style"
  • Verbale trusler og liknende ugagn
  • Vår populære "Tort & Svie" pakke
  • Svein Gulliksen spesial

MERK! Dette er altså bare et lite utvalg av våre metoder.

Hvordan jobber dere?

Ca 90% av alle nordmenn betaler fakturaene sine før eller på forfall - og 5% betaler etter første purring. De siste ca fem prosentene som ikke klarer å få fingen ut og betale havner dessverre i inkasso-systemet, der regningen raskt blir langt høyere enn opprinnelig - uten mulighet for reduksjon.

TorpedoInkasso hjelper deg å hente inn pengene dine fra disse siste fem prosentene ved å reise et inkassokrav direkte mot skyldneren.

Vi tar først skriftlig kontakt med skyldneren og forklarer at videre utsettelse av betalingen vil føre til en økning i den totale summen og at videre utsettelse fører til svartelisting i banker, kredittkort-selskaper, osv. Vi oppsøker også den enkelte skyldneren på døren dersom det blir behov for det, med full hjemmel i norsk lovverk.

Fungerer ingen av disse metodene tar vi i bruk våre alternative™ metoder.

© 1998-2018 TorpedoInkasso, All Rights Reserved. Vi vet hvor du bor for å si det slik.